lauantai 12. lokakuuta 2013

I'm on my way

Kauan harkitsemani blogi on tässä. Odotan sen auttavan mua elämässä eteenpäin. Mun pitäis kertoa itsestäni jotain, kai? Ei ole paljon kerrottavaa. Tässä kaikki mitä tahdon teidän tietävän:

Sivupalkista saatoitte jo huomata nimeni; Jotu. 18 vuotta, opiskelen ammattikoulussa. Asun yksin kaupungissa, josta pidän, tai sitten en. Kyllä ja ei. Melko yksinäinen ja erilainen ihminen, kuin muut. Omaan muutaman todella tärkeän ystävän. Muut ovat vain "luokkakavereita" tai "tuttuja kasvoja". Sairastan bulimiaa.

Perfektionisti. Pelkään epäonnistumista. Kaupunkihiminen. Haluan olla täydellinen. Välitän liikaa mitä muut ajattelevat musta. Pelkään kuolemaa. Puhun itsekseni. En halua koskaan lapsia. Se outo ystävä. Homo. En tutustu uusiin ihmisiin kovin helposti. Vihaan puhua puhelimessa. Materialisti. Tykkään olla yksin. Pihi. Ajattelen liikaa.

♥ Keikat. Hyvältä tuoksuvat pojat. Alkoholi. Tv-sarjat. Rakkauden tunne. Festarit. Coca cola zero. Tupakka. Kynttilät. Venytetyt korvat. Kissat. Kesäyöt. Sateen tuoksu. Ukkonen. Pitkät automatkat. Nauraminen. Hyvä musiikki. Baareilu.

✖ Ilkeät ihmiset. Tulevaisuuden miettiminen. Syvä vesi. Koulu. Aikaisin herääminen. Yöperhoset. Stressi. Ahtaat paikat. Vartaloni. Kiire. Pitkät katseet kaduilla.

Ehkä siinä oli tarpeeksi. Ehkä myös vähän liikaa. Nyt mulla menee aika hyvin. Ei kuitenkaan niin hyvin, kun haluisin. Hakeuduin juuri hoitoon ystäväni Siskon avustukella. En kuitenkaan ole valmis parantumaan. En vielä. Haluan vielä laihtua!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti